Kebab II

1970-01-01

Ingrediencie

  • 500 g mletého hovädzieho mäsa, 1 cibuľu, cesnak, 2 feferónky, petržlenovú vňať, 1 žemľu, 1/2 lyžičky korenia čili, mleté čierne korenie, soľ, 2 lyžičky worcestra, 1 lyžičku tabasca, 1 lyžičku štipľavej horčice, olej.

Postup

Krok 1

Nadrobno pokrájaný cesnak, cibuľu a feferónky zmiešame s mäsom, petržlenovou vňaťou, korením, čili, worcestrom, tabascom a horčicou. Pridáme pokrájanú a navlhčenú žemľu a poriadne premiešame. Z masy vytvarujeme menšie placky a opečieme na oleji do zlatista. Podávame so šalátom a s bielym pečivom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 954
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

955

Podobné recepty:
  • Zaručene dobre pripravené hovädzie steaky

    Zaručene dobre pripravené hovädzie steaky

  • Pražská hovädzia pečienka

    Pražská hovädzia pečienka

  • Šošovicový prívarok so sekanou

    Šošovicový prívarok so sekanou

kuk