Španielska misa

1970-01-01

Ingrediencie

  • 500 g mletého hovädzieho mäsa, 750 g malých zemiakov uvarených v šupke, 2 zelené papriky, 1 červenú papriku, 3 cibule, 6 rajčín, 2 pomaranče, 1/2 l červeného vína, 4 lyžice oleja, 1 lyžičku mletej červenej papriky, 1 čili papričku, soľ.

Postup

Krok 1

Do horúceho oleja vložíme pomleté mäso a premiešame ho. Pridáme na mesiačiky pokrájanú cibuľu, na rezance pokrájané papriky, nadrobno pokrájanú čili papričku, osolíme a krátko (asi 2 minúty), za stáleho miešania osmažíme. Pridáme mletú červenú papriku, ošúpané a na malé kocky pokrájané rajčiny, podlejeme červeným vínom, premiešame, prikryjeme a dusíme asi 10 minút. Zmes preložíme na pekáč, navrch dáme celé, ošúpané uvarené malé zemiaky a mesiačiky pomaranča. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme asi 5 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1175
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1176

Podobné recepty:
  • Hovädzie na mexický spôsob

    Hovädzie na mexický spôsob

  • Rotti - surinamské jedlo

    Rotti - surinamské jedlo

  • Stratené vajcia po laponsky (Francúzsko)

    Stratené vajcia po laponsky (Francúzsko)

kuk