Cesnaková nátierka
2016-03-23- komentárov
- Kategórie: Predjedlá, chuťovky, nátierky , Kombinované nátierky
Popis
Cesnaková nátierka pripravená z pečeného cesnaku. Podávame s pečivom.
Ingrediencie
- 2 hlávka cesnaku
- 1 ks natvrdo uvarené vajce
- 1 lyžica majonézy
- 1 ks menšiu jarnú cibuľku s vňaťou
- olej
- soľ
- rastlinné maslo
Postup
Krok 1
Hlávky cesnaku (neošúpané) rozkrojíme na polovice, pokvapkáme ich olejom a upečieme. Mäkký cesnak zbavíme šupiek a vidličkou roztlačíme.
Krok 2
Vajce nastrúhame, zmiešame s majonézou, s nadrobno pokrájanou cibuľkou a zmäknutým rastlinným maslom.
Krok 3
Vmiešame roztlačený cesnak.