Karé plnené kukuricou

1970-01-01

Ingrediencie

  • 4 hrubšie rezne z bravčového karé, 150 g údeného bravčového bôčika, cesnak, 2 cibule, farebné drvené korenie, soľ, olej, uvarenú kukuricu, korenie čili. Bylinkové maslo: 200 g masla, 1 lyžicu nadrobno pokrájanej petržlenovej vňate, 2 sladkokyslé uhorky, 1 lyžicu kapár, 1 lyžičku sardelovej pasty, šťavu z polovice citróna, 1 strúčik cesnaku, soľ, drvené korenie.

Postup

Krok 1

Cibuľu, cesnak a slaninu pokrájame na hrubo a spoločne osmažíme na oleji do zlatista. Zmesou naplníme rezne, v ktorých sme nožom vytvorili vrecko. Spojíme špáradlom, obalíme v drvenom korení, osolíme, potrieme olejom. Odležané naplnené karé opečieme na grile. Varenú kukuricu potrieme korením čili rozmiešaným v oleji. Opečieme na grile. Bylinkové maslo: Maslo necháme zmäknúť, vyšľaháme ho a pridáme jemne pokrájané bylinky. Dobre premiešame, naplníme valec vytvorenú z alobalu a necháme stuhnúť. Maslo pokrájame na kolieska. Na plnené karé položíme koliesko masla a podávame s kukuricou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 939
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

940

Podobné recepty:
  • Plnená hruď - zapečená

    Plnená hruď - zapečená

  • Plnené bravčové mäso so sójou

    Plnené bravčové mäso so sójou

  • Pečeň na paprike

    Pečeň na paprike

kuk