Nátierka z hydinovej pečene

1970-01-01

Ingrediencie

  • 3 dl červeného vína, 40 g olivového oleja, 60 g hydinovej pečene, 40 g cibule, 30 g čiernych olív, 1 vetvičku rozmarínu, mleté biele korenie, soľ, 90 g rastlinného masla.

Postup

Krok 1

Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme červené víno, čierne olivy. Po chvíle dusenia pridáme pokrájanú hydinovú pečeň, pokrájaný rozmarín, korenie. Dusíme za občasného miešania až do odparenia tekutiny. Po vychladnutí zmiešame s rastlinným maslom, prípadne ochutíme soľou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 766
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

767

Podobné recepty:
  • Nakladané olivy s fetou

    Nakladané olivy s fetou

  • Nátierka z tvarohu (akoby treska)

    Nátierka z tvarohu (akoby treska)

  • Nátierka z tresčej pečene s tvarohom

    Nátierka z tresčej pečene s tvarohom

kuk