Nátierka z hydinovej pečene

1970-01-01

Ingrediencie

  • 3 dl červeného vína, 40 g olivového oleja, 60 g hydinovej pečene, 40 g cibule, 30 g čiernych olív, 1 vetvičku rozmarínu, mleté biele korenie, soľ, 90 g rastlinného masla.

Postup

Krok 1

Na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme červené víno, čierne olivy. Po chvíle dusenia pridáme pokrájanú hydinovú pečeň, pokrájaný rozmarín, korenie. Dusíme za občasného miešania až do odparenia tekutiny. Po vychladnutí zmiešame s rastlinným maslom, prípadne ochutíme soľou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 568
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

569

Podobné recepty:
  • Paprika zapekaná s ryžou a mäsom

    Paprika zapekaná s ryžou a mäsom

  • Plnené vajcia III

    Plnené vajcia III

  • Nátierka z ančovičiek, tuniaka a mascarpone

    Nátierka z ančovičiek, tuniaka a mascarpone