Kačica pečená v šolete

1970-01-01

Ingrediencie

  • 1 kačicu, 180 g hrachu, 100 g krúp, 2 cibule, cesnak, soľ, rascu, majorán, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Kačicu zvnútra i zvonku osolíme a upečieme do zlatista. Na tuku z kačice osmažíme pokrájanú cibuľu a prelisovaný cesnak. Zmiešame s uvareným hrachom a krúpami, osolíme, ochutíme soľou, majoránom a primiešame zvyšok výpeku z kačice. Kačicu pokrájame na porcie, ktoré poukladáme späť do pekáča, zasypeme pripraveným šoletom, vložíme do rúry a spoločne prehrejeme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 554
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

555

Podobné recepty:
  • Labužnícke soté

    Labužnícke soté

  • Pikantné kura s kukuričnými plackami

    Pikantné kura s kukuričnými plackami

  • Kurča pečené na zbojnícky spôsob

    Kurča pečené na zbojnícky spôsob