Morčacie prsia á la Máziková

1970-01-01

Ingrediencie

  • 600 g morčacích pŕs, 100 g ementálu, 100 g šampiňónov, 1 vrecúško cibuľovej polievky v prášku, 2 šľahačkové smotany, olej, mleté čierne korenie, soľ.

Postup

Krok 1

V mise z varného skla vymiešame smotanu s práškom na prípravu cibuľovej polievky. Mäso pokrájame na plátky, osolíme, okoreníme a naklepeme. Z oboch strán opečieme z oboch strán na horúcom toku a vložíme do smotany. Na plátky pokrájané šampiňóny nasypeme do misy, rovnako aj na malé kúsky pokrájaný syr. Misu vložíme do rúry a krátko zapečieme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1627
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1628

Podobné recepty:
  • Moriak s gaštanovou plnkou

    Moriak s gaštanovou plnkou

  • Kuracie soté na karí

    Kuracie soté na karí

  • Kuracie prsia s artičokmi

    Kuracie prsia s artičokmi

kuk