Vrtule po domácky

1970-01-01

Ingrediencie

  • 400 g cestovín – originál talianskych vretien, soľ, olej, 6 vajec, 1 lyžicu oregana, 2 nožičky čabajskej alebo dunajskej klobásy, 200 g tvrdého syra.

Postup

Krok 1

Vretená uvaríme v osolenej vode s olejom. Klobásy prekrojíme pozdĺžne a potom natenko pokrájame. Tvrdý syr postrúhame. Vajcia rozšľaháme so soľou a oreganom. Uvarené cestoviny scedíme, vysypeme ich do zohriateho oleja, premiešame, pridáme klobásu a spolu prehrejeme. Pridáme rozšľahané vajcia a stále miešame. Nakoniec pridáme postrúhaný syr, premiešame, prikryjeme a odstavíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 895
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

896

Podobné recepty:
  • Zmes na pizzu

    Zmes na pizzu

  • Cestoviny s baklažánovou omáčkou

    Cestoviny s baklažánovou omáčkou

  • Varaždinská hostina

    Varaždinská hostina