Údené s fazuľou a krúpami

1970-01-01

Ingrediencie

  • 1 šálku bielej fazule, 1 šálku krúp, soľ, rascu, 2 cibule, olej, 500 g údenej krkovičky.

Postup

Krok 1

Krkovičku nakrájame na 4 pláty, ktoré poukladáme do vymasteného pekáča. Cibuľu prekrojíme na polovice, ktoré pokrájame na hrubšie plátky, rozoberieme a posypeme mäso. Podlejeme trochou vody a vložíme do vyhriatej rúry. Pečieme pokým cibuľa nezhnedne. Krúpy a vopred namočenú fazuľu (osobitne) uvaríme a prepláchneme studenou vodou. Zmiešame. Na oleji osmažíme do zlatista nadrobno pokrájanú cibuľu, ktorú zmiešame s fazuľou a krúpami. Na tanier dáme plát mäsa a jako prílohu podávame fazuľu s krúpami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 664
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

665

Podobné recepty:
  • Obličky s vajciami

    Obličky s vajciami

  • Horčicové bravčové koleno

    Horčicové bravčové koleno

  • Bravčové vnútornosti na kyslo

    Bravčové vnútornosti na kyslo

kuk