Placky so škoricou a hrozienkami

1970-01-01

Ingrediencie

  • 600 g mletého bravčového mäsa, 150 g hrozienok, 1 lyžicu škorice, 2 strúčiky cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, 1 lyžičku rímskej rasce, 1 lyžicu škrobovej múčky, olej.

Postup

Krok 1

Mäso vypracujeme do vláčnej hmoty spolu s korením a prelisovaným cesnakom, pridáme hrozienka a škrob. Z hmoty vytvarujeme pomerne tenké placky s priemerom asi 8 cm, ktoré opražíme z oboch strán na horúcom tuku a dáme dopiecť do rúry. Podávame s pikantnou omáčkou s rajčín a papričiek čili.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 665
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

666

Podobné recepty:
  • Dusené bravčové mäso so šampiňónmi a s vajcom

    Dusené bravčové mäso so šampiňónmi a s vajcom

  • Sedliacka bravčová panenka

    Sedliacka bravčová panenka

  • Mäsové fondue

    Mäsové fondue

kuk