Lassagne so špenatom a rokfortom
1970-01-01- komentárov
- Kategórie: Cestoviny, pizza , Iné
Ingrediencie
- 8 plátkov lassagní, 1 mrazený špenat, 4 vajcia, 1 plesňový syr, 1 balenie plátkového syra, 2 kyslé smotany, olej na vymastenie formy, soľ, vegetu, oregano, provensálske bylinky.
Postup
Krok 1
Formu na pečenie vymastíme, poukladáme do nej lasagne, ktore sme uvarili podľa návodu na obale. Na jeden plátok uvarenej cestoviny položíme uvarený špenát, surové rozšľahané vajce, soľ, vegetu, oregano, provensálske bylinky. Na to položíme ďalší plátok cestoviny a postup opakujeme až všetky lassagne upotrebíme. Na vrch si ponecháme dostatok špenátu, vajca, posypeme strúhaným plesňovým syrom, poukladáme plátky syra, provensálske bylinky, oregano, a všetko zalejeme kyslími smotanami.