Lassagne so špenatom a rokfortom

1970-01-01

Ingrediencie

  • 8 plátkov lassagní, 1 mrazený špenat, 4 vajcia, 1 plesňový syr, 1 balenie plátkového syra, 2 kyslé smotany, olej na vymastenie formy, soľ, vegetu, oregano, provensálske bylinky.

Postup

Krok 1

Formu na pečenie vymastíme, poukladáme do nej lasagne, ktore sme uvarili podľa návodu na obale. Na jeden plátok uvarenej cestoviny položíme uvarený špenát, surové rozšľahané vajce, soľ, vegetu, oregano, provensálske bylinky. Na to položíme ďalší plátok cestoviny a postup opakujeme až všetky lassagne upotrebíme. Na vrch si ponecháme dostatok špenátu, vajca, posypeme strúhaným plesňovým syrom, poukladáme plátky syra, provensálske bylinky, oregano, a všetko zalejeme kyslími smotanami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1459
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1460

Podobné recepty:
  • Filé z kambaly na orientálny spôsob

    Filé z kambaly na orientálny spôsob

  • Sulati - grécke jedlo

    Sulati - grécke jedlo

  • Celozrnné pečivo

    Celozrnné pečivo

kuk