Poľovnícka bravčová pečeň

2002-04-08

Ingrediencie

  • 600 g bravčovej pečene, podbrušnicu (ľudovo závoj, sieťka, sieťočka), 1 veľkú cibuľu, zeleninovú koreniacu zmes, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Z pečene nakrájame plátky. Závojom vytrieme pekáčik. Závoj rozprestrieme na dosku, na okraj položíme plátok pečene, preložíme, závoj odrežeme a uložíme na pekáč. Takýmto spôsobom zabalíme do loja – závoja všetky plátky pečene, ukladáme ich na pekáč a prekladáme kolieskami cibule. Zvyšok cibule nasypeme na vrch. Nakoniec posypeme zeleninovou koreniacou zmesou a mletým čiernym korením. Pečieme asi 30 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 629
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

630

Podobné recepty:
  • Jamieho grilované bravčové rebierka

    Jamieho grilované bravčové rebierka

  • Sedliacka mäsová roláda (vtáci z bôčiku)

    Sedliacka mäsová roláda (vtáci z bôčiku)

  • Hniezda z mletého mäsa

    Hniezda z mletého mäsa