Špecialita zo špekáčikov

2015-09-29

Ingrediencie

  • Jeden kilogram špekáčikov, 300 g cibule, 1 lyžicu vegety, kečup, 1 čierne pivo, tuk.

Postup

Krok 1

Špekáčiky nakrájame na 'ježka' a krátko opražíme na tuku, zasypeme cibuľou pokrájanou na kolieska, premiešame, pridáme vegetu, kečup a zalejeme celým pivom. Za stáleho miešania krátko podusíme. Podávame s chlebom alebo pečivom, prípadne so zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1605
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1606

Podobné recepty:
  • Bulharský Eliš

    Bulharský Eliš

  • Špekáčiky hladného trampa

    Špekáčiky hladného trampa

  • Nepečená torta

    Nepečená torta

kuk