Hovädzie na hubách

2015-09-29

Ingrediencie

  • 400 g hovädzieho mäsa (zo stehna), soľ, hladkú múku, masť, mleté čierne korenie, šampiňóny alebo namočené sušené huby, trochu hrubej múky na zahustenie.

Postup

Krok 1

Mäso nakrájame na plátky, vyklepeme, posolíme, obalíme v hladkej múke a opražíme z oboch strán na horúcej masti. Opražené plátky podlejeme vodou a prikryté dusíme asi 20 minút (v tlakovom hrnci, ohňovzdornej mise). V prípade potreby posolíme, okoreníme. Keď je mäso napoly mäkké, pridáme nakrájané huby a dusíme kým mäso zmäkne. Šťavu zahustíme pomúčením, premiešame ju a ešte krátko povaríme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1186
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1187

Podobné recepty:
  • Čert

    Čert

  • Ovocný koláč I

    Ovocný koláč I

  • Varené hovädzie mäso na cibuli

    Varené hovädzie mäso na cibuli

kuk