Hydinová nátierka s marhuľami

2002-05-22

Ingrediencie

  • 200 g pečeného hydinového mäsa, 100 g eidamského syra, 2 natvrdo uvarené vajcia, 6 polovičiek kompótových marhúľ, 2 lyžice smotany, 2 lyžice jogurtu, 50 g rastlinného masla, mleté čierne korenie, soľ.

Postup

Krok 1

Do mixéra dáme pečené hydinové mäso nakrájané na kocky, nakrájaný syr, rastlinné maslo, nasekané vajcia a polovičky kompótových marhúľ. Všetko dobre rozmixujeme. Dáme do misky a zľahka vmiešame smotanu, jogurt, soľ a mleté čierne korenie podľa chuti.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 919
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

920

Podobné recepty:
  • Pikantná nátierka so sardinkami

    Pikantná nátierka so sardinkami

  • Klobásová pochúťka k pivu

    Klobásová pochúťka k pivu

  • Cesnaková nátierka s majonézou

    Cesnaková nátierka s majonézou

kuk