Tigrie krevety so sójovou omáčkou

2002-06-05

Ingrediencie

  • Tigrie krevety, 80 g hladkej múky, 60 g škrobovej múčky, prášok do pečiva, ryžu, šafran, mletú rascu, soľ, 1,5 dl vody, olej, maslo. Na omáčku: sójovú omáčku, šalotku, kečup.

Postup

Krok 1

Krevety očistíme tak, že na mäse necháme chvost. Z hladkej múky, škrobovej múčky, kypriaceho prášku, vody, oleja, soli a rasce pripravíme riedke cesto. V ňom namáčame krevety až po chvost a vysmažíme ich v oleji. Ryžu uvaríme. Na masle osmažíme šafran, pridáme uvarenú ryžu a osmažíme. Krevety podávame s ryžou a s omáčkou pripravenou zmiešaním sójovej omáčky, kečupu a pokrájanej šalotky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1217
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1218

Podobné recepty:
  • Kapor v cesnakovm náleve

    Kapor v cesnakovm náleve

  • Kapor na východný spôsob

    Kapor na východný spôsob

  • Treska plnená špenátom

    Treska plnená špenátom

kuk