Kuracia polievka na indický spôsob

2002-06-20

Ingrediencie

  • 1 celé kura, 300 g koreňovej zeleniny (zeler, petržlen, mrkva), soľ, 100 g mandlí (bez šupky), 2 lyžičky korenia karí, 2 dl šľahačkovej smotany.

Postup

Krok 1

Celé kura vložíme do osolenej vriacej vody, pridáme polievkovú zeleninu pokrájanú na kocky a varíme, pokým mäso nezmäkne. Kura vyberieme a mäso oberieme (bez kože), pokrájame na menšie kúsky a polovicu dáme späť do polievky (polovicu mäsa použijeme napríklad na Zelené rezance s kurčaťom a brokolicou). Mandle posekáme a pridáme do polievky. Pridáme dve lyžičky karí korenia. Polievku krátko povaríme a zjemníme šľahačkovou smotanou, ktoré pridávame za stáleho miešania.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 950
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

951

Podobné recepty:
  • Fazuľová polievka

    Fazuľová polievka

  • Rýchla cibuľová polievka

    Rýchla cibuľová polievka

  • Hŕstková polievka

    Hŕstková polievka

kuk