Vypražené krevety s kapustou

2002-06-20

Ingrediencie

  • 3 vajcia, 300 g kyslej kapusty, 100 g vylúpaných búrskych orieškov (nesolených), 150 g mäsa z kreviet, 2 viazaničky jarnej cibuľky, 2 lyžice škrobovej múčky, soľ, mleté čierne korenie, korenie karí, sójovú omáčkou, olej.

Postup

Krok 1

Kapustu prekrájame, zmiešame s krevetami, škrobovou múčkou, žĺtkami, korením a vyšľahanými bielkami. Zmes vypražíme v oleji. Vypraženú zmes pokrájame na menšie kúsky, dáme na tanier, posypeme na drobno posekanými orieškami, cibuľkou pokrájanou aj s vňaťou. Pokvapkáme orieškovým olejom a sójovou omáčkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 844
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

845

Podobné recepty:
  • Krevety zapečené so špenátom (India)

    Krevety zapečené so špenátom (India)

  • Pstruh pečený v alobale

    Pstruh pečený v alobale

  • Losos v paradajkovej omáčke s cortecce

    Losos v paradajkovej omáčke s cortecce

kuk