Fazuľa na toskánsky spôsob

2018-01-19

Popis

Fazuľa na toskánsky spôsob

Ingrediencie

  • 500 g veľkej fazule
  • 3 ks mrkvy
  • rozmarín
  • 1 ks petržlen
  • bazalku
  • šalviu
  • tymian
  • soľ
  • olivový olej
  • parmezán

Postup

Krok 1

Fazuľu dáme do tlakového hrnca, pridáme dostatočné množstvo vody, nadrobno pokrájanú mrkvu, rozmarín, pokrájaný petržlen, bazalku, šalviu, prípadne tymian a 1hodinu varíme v tlakovom hrnci. Posolíme a necháme čiastočne vychladnúť. Do vlažnej fazule pridáme viac dobrého šalátového olivového oleja, trochu strúhaného parmezánu. Podávame ako prílohu k mäsu, alebo aj ako predkrm. Jedlo je dobré aj na druhý deň.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1261
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1262

Podobné recepty:
  • Biela omáčka - základná

    Biela omáčka - základná

  • Ruské pirohy s omáčkou

    Ruské pirohy s omáčkou

  • Moravské zemiaky

    Moravské zemiaky

kuk