Tekvicová nátierka

2003-10-30

Ingrediencie

  • 2 kg tekvice, 1 hlávku cesnaku, 2 veľké cibule, 3 až 4 paradajky, 150 g kryštálového cukru, 50 g soli, 2,5 dl oleja, 1 dl octu, 2 lyžičky mletého čierneho korenia, 5 paprík, 2 až 3 feferóny, 1 malú horčicu (1,5 dl).

Postup

Krok 1

Ošúpanú tekvicu zbavenú jadierok pokrájame, pridáme nadrobno pokrájaný cesnak, cibuľu, ošúpané a pokrájané paradajky, očistené papriky, feferóny, cukor, soľ, olej, ocot, korenie. Varíme asi 1 hodinu. Po uvarení rozmixujeme a naplníme poháriky, ktoré sterilizujeme 15 až 20 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 749
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

750

Podobné recepty:
  • Jarný šalát s nivou

    Jarný šalát s nivou

  • Reďkovkový šalát s naklíčenou šošovicou

    Reďkovkový šalát s naklíčenou šošovicou

  • Pikantné ryžové rezance

    Pikantné ryžové rezance

kuk