Pečená cibuľa

2003-10-31

Ingrediencie

  • 8 stredne veľkých cibúľ, 4 lyžice masla, bylinky (napríklad kôpor, alebo petržlenovú vňať, alebo bazalku).

Postup

Krok 1

Očistenú cibuľu rozkrojíme na kríž tak, aby sa nám nerozpadla. Cibuľu, pri rozkrojenej časti prstami postláčame, aby sa mierne roztvorila. Do zárezov povtláčame maslo, vymiešané s posekanými bylinkami. Pekáč vymastíme olejom a cibule dáme upiecť. Upečené cibule sú vhodné k pečenej hydine, alebo inému pečenému mäsu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 675
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

676

Podobné recepty:
  • Kávový koktail

    Kávový koktail

  • Banánovo citrónový koláč

    Banánovo citrónový koláč

  • Zeleninové pražienky

    Zeleninové pražienky

kuk