Cibuľková (pórová) nátierka

2016-04-14
  • Čas prípravy : 5 min.
  • Čas varenia : 10 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Svieža jarná majonézová nátierka najlepšie chutí s cereálnou bagetkou.

Ingrediencie

  • 1 viazanička jarnej cibuľky alebo póru
  • 5 ks uvarených natvrdo
  • 2 dl majonézy
  • soľ
  • mleté biele korenie
  • 1 lyžička horčice

Postup

Krok 1

Jarnú cibuľku, alebo pór nakrájame na veľmi tenké plátky, vajcia pokrájame nadrobno, pridáme majonézu a vymiešame. Ochutíme soľou, korením, horčicou a premiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 535
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

536

Podobné recepty:
  • Tvarohový koláč so želatínou

    Tvarohový koláč so želatínou

  • Avokádovo pomarančový šalát

    Avokádovo pomarančový šalát

  • Ananásový šalát

    Ananásový šalát