Cibuľková (pórová) nátierka

2016-04-14
  • Čas prípravy : 5 min.
  • Čas varenia : 10 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Svieža jarná majonézová nátierka najlepšie chutí s cereálnou bagetkou.

Ingrediencie

  • 1 viazanička jarnej cibuľky alebo póru
  • 5 ks uvarených natvrdo
  • 2 dl majonézy
  • soľ
  • mleté biele korenie
  • 1 lyžička horčice

Postup

Krok 1

Jarnú cibuľku, alebo pór nakrájame na veľmi tenké plátky, vajcia pokrájame nadrobno, pridáme majonézu a vymiešame. Ochutíme soľou, korením, horčicou a premiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 503
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

504

Podobné recepty:
  • Gulášová polievka z mletého mäsa

    Gulášová polievka z mletého mäsa

  • Zelerová omáčka II

    Zelerová omáčka II

  • Žemľové knedličky

    Žemľové knedličky