Rybie filé na argentínsky spôsob

2003-11-04

Ingrediencie

  • 600 g rybieho filé, soľ, mleté čierne korenie, citrón, maslo, strúhanku, 250 g parmezánu, olej, 2 dl bieleho vína.

Postup

Krok 1

Porcie filé osolíme a okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou. Zapekaciu misku vymastíme maslom, vysypeme strúhankou a časťou postrúhaného parmezánu. Na parmezán poukladáme filé a zasypeme postrúhaným parmezánom. Zopakujeme vrstvu filé a postrúhaného parmezánu. Navrch pokladieme kúsky masla, pokvapkáme olejom a zalejeme bielym vínom. Pečieme v rúre do doby, keď syr začne hnednúť. Podávame so zeleninou a zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 596
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

597

Podobné recepty:
  • Orechovica

    Orechovica

  • Kuracie prsia s banánom

    Kuracie prsia s banánom

  • Slaninové knedle

    Slaninové knedle

kuk