Špagety podľa Zuzky Belohorcovej
2003-10-30- komentárov
- Kategórie: Recepty z Okey Rádia , Recepty hostí , Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky , Vodné živočíchy , Cestoviny, pizza , Špagety
Ingrediencie
- 1 balenie špagiet, 1 balenie morských špecialít (predvarené, zmrazené, napr. ustrice), 200 g postrúhaných rajčín, 2 strúčiky cesnaku, bazalku, tymian, mleté biele korenie, olivový olej, 4 lyžice postrúhaného parmezánu, soľ.
Postup
Krok 1
Špagety uvaríme podľa návodu. Na olivovom oleji speníme nadrobno pokrájaný cesnak, pridáme morské špeciality. Na druhej panvici, na olivovom oleji speníme cesnak, pridáme postrúhané rajčiny, koreniny. Na porciu uvarených špagiet dáme okorenené rajčiny, podusené morské špeciality a strúhaný parmezán.