Špagety podľa Zuzky Belohorcovej

2003-10-30

Ingrediencie

  • 1 balenie špagiet, 1 balenie morských špecialít (predvarené, zmrazené, napr. ustrice), 200 g postrúhaných rajčín, 2 strúčiky cesnaku, bazalku, tymian, mleté biele korenie, olivový olej, 4 lyžice postrúhaného parmezánu, soľ.

Postup

Krok 1

Špagety uvaríme podľa návodu. Na olivovom oleji speníme nadrobno pokrájaný cesnak, pridáme morské špeciality. Na druhej panvici, na olivovom oleji speníme cesnak, pridáme postrúhané rajčiny, koreniny. Na porciu uvarených špagiet dáme okorenené rajčiny, podusené morské špeciality a strúhaný parmezán.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 942
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

943

Podobné recepty:
  • Pórovo-syrové taštičky v pažítkovej omáčke

    Pórovo-syrové taštičky v pažítkovej omáčke

  • Fazuľový šalát s opečenými paradajkami

    Fazuľový šalát s opečenými paradajkami

  • Špagetové placky

    Špagetové placky

kuk