Špagety podľa Zuzky Belohorcovej

2003-10-30

Ingrediencie

  • 1 balenie špagiet, 1 balenie morských špecialít (predvarené, zmrazené, napr. ustrice), 200 g postrúhaných rajčín, 2 strúčiky cesnaku, bazalku, tymian, mleté biele korenie, olivový olej, 4 lyžice postrúhaného parmezánu, soľ.

Postup

Krok 1

Špagety uvaríme podľa návodu. Na olivovom oleji speníme nadrobno pokrájaný cesnak, pridáme morské špeciality. Na druhej panvici, na olivovom oleji speníme cesnak, pridáme postrúhané rajčiny, koreniny. Na porciu uvarených špagiet dáme okorenené rajčiny, podusené morské špeciality a strúhaný parmezán.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 923
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

924

Podobné recepty:
  • Šalát z cibule a datlí

    Šalát z cibule a datlí

  • Jelenie rezne na víne

    Jelenie rezne na víne

  • Hovädzina na ruský spôsob

    Hovädzina na ruský spôsob

kuk