Hubové klobásy
2003-08-18- komentárov
- Kategórie: Bezmäsité pokrmy , Pokrmy z húb
Ingrediencie
- 1 kg húb, 4 vajcia, 1 cibuľu, 100 g anglickej slaniny, 100 g masti, soľ, mleté čierne korenie, črevá.
Postup
Krok 1
Očistené a huby pomelieme na mäsovom mlynčeku. Do mletých húb pridáme jedno vajce, ďalšie tri uvaríme natvrdo a posekáme. Na tuku speníme pokrájanú cibuľu a vychladnutú pridáme k hubám. Okoreníme, osolíme a dobre premiešame. Zmesou naplníme črevá a uzatvoríme špajdlou. Klobásy vložíme do studenej, osolenej vody a pomaly privedieme do varu. Na miernom ohni ich varíme asi 10 minút. Podávame teplé, s nadrobno pokrájanou a osmaženou prerastenou slaninou.