Hubové klobásy

2003-08-18

Ingrediencie

  • 1 kg húb, 4 vajcia, 1 cibuľu, 100 g anglickej slaniny, 100 g masti, soľ, mleté čierne korenie, črevá.

Postup

Krok 1

Očistené a huby pomelieme na mäsovom mlynčeku. Do mletých húb pridáme jedno vajce, ďalšie tri uvaríme natvrdo a posekáme. Na tuku speníme pokrájanú cibuľu a vychladnutú pridáme k hubám. Okoreníme, osolíme a dobre premiešame. Zmesou naplníme črevá a uzatvoríme špajdlou. Klobásy vložíme do studenej, osolenej vody a pomaly privedieme do varu. Na miernom ohni ich varíme asi 10 minút. Podávame teplé, s nadrobno pokrájanou a osmaženou prerastenou slaninou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 692
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

693

Podobné recepty:
  • Krupoto (rizoto z jačmeňa)

    Krupoto (rizoto z jačmeňa)

  • Varený karfiol

    Varený karfiol

  • Božie milosti

    Božie milosti

kuk