Lángoše

2015-09-29

Ingrediencie

  • 800 g hladkej múky špeciál, 1 vajíčko, trochu soli, 1 kefír (acidofilné mlieko), štvrť litra mlieka (smotany), kvasnice.

Postup

Krok 1

Z kvásku pripraveného z kvasníc a mlieka a z ostatných surovín spracujeme cesto a necháme ho v chladničke do druhého dňa. Takto pripravené cesto môžeme použiť aj za niekoľko dní. Z cesta tvarujeme placky so širším okrajom a vysmážame vo väčšom množstve oleja.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2483
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2484

Podobné recepty:
  • Kverceble z Móru (Maďarsko)

    Kverceble z Móru (Maďarsko)

  • Orieškové pyšteky

    Orieškové pyšteky

  • Fazuľkový perkelt

    Fazuľkový perkelt