Oškvarkový ríbezľový závin

2002-07-09

Ingrediencie

  • 200 g hladkej múky, 70 g cukru, 200 g mletých oškvarkov, 1 žĺtok, mlieko, 1/2 vrecúška kypriaceho prášku, ríbezľový alebo šípkový džem.

Postup

Krok 1

Z hladkej múky, kypriaceho prášku, oškvarkov, cukru a žĺtku rozmiešaného v troške mlieka vypracujeme cesto. Cesto rozvaľkáme na plát, hrubý asi 1 cm. Potrieme ho pikantným džemom – ríbezľovým, alebo šípkovým, zvinieme, konce postláčame a pomaly pečieme v stredne teplej rúre (asi 30 minút).

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 566
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

567

Podobné recepty:
  • Mandľový koláč (bez múky)

    Mandľový koláč (bez múky)

  • Malé jahodové cheesecakes

    Malé jahodové cheesecakes

  • Kryštáliky

    Kryštáliky

kuk