Šošovicový šalát

2002-08-02

Ingrediencie

  • 500 g šošovice, 1 cibuľu, 150 g šampiňónov, 100 g šunky, 100 g kyslých uhoriek, 1 žltú väčšiu papriku, 3 rajčiny, biely jogurt, francúzsku horčicu, soľ, mleté biele korenie, olivový olej.

Postup

Krok 1

Prepláchnutú šošovicu dáme variť. Šampiňóny pokrájame na plátky a cibuľu posekáme nadrobno. Podusíme na olivovom oleji. Plátky šunky, kyslú ohorku, papriku a rajčiny pokrájame na malé kocky. Pridáme k nim šošovicu, šampiňóny a opatrne vmiešame biely jogurt a horčicu. Dochutíme soľou a čiernym korením.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 747
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

748

Podobné recepty:
  • Baklažánová pasta ako šalát (Bulharsko)

    Baklažánová pasta ako šalát (Bulharsko)

  • Hydinový šalát s fazuľou a rajčiakmi

    Hydinový šalát s fazuľou a rajčiakmi

  • Tuniakový šalát s cícerom

    Tuniakový šalát s cícerom

kuk