Falošná 'husacia' pečienka I
2018-01-12- komentárov
- Kategórie: Bravčové mäso , Vnútornosti , Z pekáča Jula Viršíka , 1996
- Kuchyňa: Slovenská
Popis
Falošná 'husacia' pečienka I
Ingrediencie
- 500 g bravčovej pečienky
- 4 ks vajcia
- 2 dl sladkej smotany
- 1 dl oleja
- 1 lyžička soli
- 1 lyžička vegety
- korenie podľa chuti
- masť na vymastenie formy
Postup
Krok 1
Pečienku pomelieme, pridáme vajcia, smotanu, olej, soľ, vegetu a koreniny a poriadne premiešame. Formu 'srnčí chrbát' vyložíme alobalom, ktorý vymastíme. Zmes vylejeme do formy a pri teplote 200 stupňov Celzia pečieme asi 45 minút. Konzumovať môžeme teplé i studené.