Pečená zemiaková kaša

2003-01-20

Ingrediencie

  • 1 kg zemiakov, 100 g masla, 4 vajcia, mlieko, 100 g tvrdého postrúhaného syra, papriku, soľ.

Postup

Krok 1

Zemiaky uvaríme v slanej vode, scedíme ich roztlačíme, primiešame maslo, vriace mlieka a vymiešame na kašu. Pekáč vymastíme, navrstvíme zemiakovú kašu. Lyžicou urobíme priehlbinky, do ktorých vyklopíme surové vajce. Vrch posypeme strúhaným syrom, paprikou a dáme do rúry zapiecť.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 828
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

829

Podobné recepty:
  • Rajčiaková omáčka - základná

    Rajčiaková omáčka - základná

  • Šúľance s krupicou

    Šúľance s krupicou

  • Ravioli na šalviovom masle

    Ravioli na šalviovom masle

kuk