Mäso v horčicovo-bylinkovom obale

2003-01-09

Ingrediencie

  • 2 kg bravčového mäsa, mrkvu, petržlen, zeler, petržlenovú vňať, soľ, tri lyžice horčice, lyžicu strúhanky, 120 g oleja, pohár bieleho vína, dve lyžice sladkej smotany, pohár zeleninového vývaru, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Petržlenovú vňať posekáme a vymiešame s horčicou, strúhankou a olejom. Zeleninu pokrájame na kocky. Mäso osolíme, potrieme petržlenovou pastou a uložíme do pekáča. Obložíme ho zeleninou, zalejeme vývarom a vínom. Pečieme 30 minút pri teplote 180 stupňov Celzia. Pečienku položíme na misu. Smotanu vymiešame so šťavou z pečenia, ochutíme mletým korením. Pečienku pokrájame na plátky a na tanieroch prelejeme šťavou. Podávame s varenými zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 758
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

759

Podobné recepty:
  • Bravčová krkovička s omáčkou a knedličkami

    Bravčová krkovička s omáčkou a knedličkami

  • Arašidové taštičky v slivkovej omáčke

    Arašidové taštičky v slivkovej omáčke

  • Mleté mäso na ihle

    Mleté mäso na ihle

kuk