Dedinský rezeň na pekáči

2016-07-26
  • Počet porcií : 4
  • Čas prípravy : 10 min.
  • Čas varenia : 40 min.
  • Celkový čas : 50 min.

Popis

Zapečené a marinované rezne, aké ste ešte nejedli!

Ingrediencie

  • 700 700 g bravčovej krkovičky bez kosti
  • 200 200 g tvrdého syry
  • 1 1 kyslú smotanu
  • olej
  • soľ
  • korenie
  • majorán
  • mletú červenú papriku
  • horčicu
  • vajce
  • 1 kg zemiakov
  • cibuľu
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • olej

Postup

Krok 1

Krkovičku pokrájame na plátky, naklepeme osolíme, okoreníme a potrieme horčicou. Mäsové odrezky pomelieme, pridáme soľ, korenie, mletú červenú papriku, vajce, majorán a cesnak a touto hmotou potrieme rezne. Rezne poukladáme na pekáč a dáme zapiecť do rúry.

Krok 2

10 minút pred dopečením potrieme rezne smotanou vymiešanou s postrúhaným syrom a rascou. Uvarené zemiaky pokrájame na kolieska a osmažíme s cibuľkou na oleji.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 762
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

763

Podobné recepty:
  • Piňakoláda

    Piňakoláda

  • Vajcia zapekané v hubovej omáčke

    Vajcia zapekané v hubovej omáčke

  • Kura pod perinou

    Kura pod perinou