Horúci rumový nápoj

2003-04-09

Ingrediencie

  • 4 citróny, 4 pomaranče, 1 kg cukru, 7 dl vody, 5 dl rumu.

Postup

Krok 1

Omytú kôru z citrónov a pomarančov nakrájame na malé kúsky a zalejeme asi rumom. Necháme odstáť minimálne 1 hodinu. Cukor uvaríme vo vode. Do sirupu dáme precedenú šťavu z pomarančov a citrónov a krátko povaríme (asi 4 minúty). Do odstaveného nápoja dáme rum so šupkami. Nápoj pijeme horúci.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 904
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

905

Podobné recepty:
  • Studená tekvicová omáčka

    Studená tekvicová omáčka

  • Šalát zo zveriny

    Šalát zo zveriny

  • Mučkarica

    Mučkarica

kuk