Letná rajčiaková polievka

2015-09-29

Ingrediencie

  • 600 g rajčiakov, 4 dl zeleninového vývaru, 4 lyžičky smotany na šľahanie, čierne korenie, soľ, 2 krajce chleba, 2 lyžice oleja, petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Rajčiaky obaríme vriacou vodou a ošúpeme. Nakrájané na kocky ich spolu s vývarom a korením asi 5 minút povaríme, potom rozmixujeme so smotanou na šľahanie. Polievku podávame ozdobenú petržlenovou vňaťou a na oleji opraženými kockami chleba.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 936
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

937

Podobné recepty:
  • Kapustnica podľa Roba, na poľsky spôsob

    Kapustnica podľa Roba, na poľsky spôsob

  • Zelerová polievka II

    Zelerová polievka II

  • Krémová gaštanová polievka

    Krémová gaštanová polievka

kuk