Jablkový koláč Evička

2016-03-18

Popis

Rýchla príprava a výborná chuť tohto jablkového koláča, ktorý sa podarí aj začiatočníkovi.

Ingrediencie

  • 400 g postrúhaných jabĺk (1 fľaša zaváraných)
  • 1 lyžička mletej škorice
  • 3 ks vajcia
  • 160 g cukru
  • 1 bal vanilkového cukru
  • 70 g masla alebo rastlinného tuku
  • 160 g hrubej múky
  • 1/2 vrecúško prášku do pečiva
  • hrozienka.

Postup

Krok 1

Jablká premiešame so škoricou a hrozienkami a necháme postáť. Žĺtky, cukor a tuk vymiešame do peny, pridáme jablká, múku, prášok do pečiva, sneh z bielkov. Premiešame a dáme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy. Pečieme v mierne teplej rúre.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1414
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1415

Podobné recepty:
  • Tvarohovo pudingový koláč

    Tvarohovo pudingový koláč

  • Šampiňónové šišky

    Šampiňónové šišky

  • Brokolicový (zeleninový) koláč

    Brokolicový (zeleninový) koláč

kuk