Kalerábové carpaccio s koktejlom z kreviet

2003-05-07

Ingrediencie

  • 2 kaleráby, 320 g lúpaných kreviet, 50 g dressingu tisíc ostrovov, 1 lyžičku brandy, 2 rajčiny, 2 citróny, 4 ks toastového chleba, 70 g rastlinného masla.

Postup

Krok 1

Kaleráby očistíme a nakrájame na jemné plátky. Krevety zmiešame s dresingom tísic ostrovov. Pridáme najemno nákrájané rajčiny bez dužiny, ochutíme koňakom, bielym korením, citrónovou kôrou a soľou. Plátky kalerábu rozmiestnime na tanier, pridáme kopček ochutených kreviet, ozdobíme citrónom. Podávame s opečeným toustom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 895
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

896

Podobné recepty:
  • Zapekaný kapor so šampiňónmi

    Zapekaný kapor so šampiňónmi

  • Plátky lososa so žeruchou

    Plátky lososa so žeruchou

  • Losos s kôprom a hrebenatkami

    Losos s kôprom a hrebenatkami

kuk