Ještìdský šalát

2003-03-25

Ingrediencie

  • 400 g surového zeleru, 100 g surovej mrkvy, 100 g sterilizovaného hrášku, 100 g sterilizovaných uhoriek, 400 g sterilizovanej kapusty, 200 g šunky, 1 cibuľu, 1 majonézu.

Postup

Krok 1

Zeler a mrkvu uvaríme a pokrájame na rezance. Pridáme pokrájanú šunku, uhorky, jemne pokrájanú cibuľu, hrášok a kapustu (podľa potreby scedíme). Všetko zmiešame s majonézou a dochutíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 560
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

561

Podobné recepty:
  • Salámový šalát

    Salámový šalát

  • Šalát z vareného čierneho koreňa

    Šalát z vareného čierneho koreňa

  • Pikantný šalát z reďkvi a cvikle

    Pikantný šalát z reďkvi a cvikle

kuk