Zapekané jablká so zmrzlinou

2003-04-02

Ingrediencie

  • Jablká, škoricový cukor, kryštálový cukor, orechy, 6 lyžíc hladkej múky, 5 lyžíc práškového cukru, 200 g margarínu Hera, vanilkovú zmrzlinu.

Postup

Krok 1

Na plech dáme papier, naň poukladáme kolieska (alebo iné tvary) jabĺk (neošúpaných, ale jadrovníkov zbavených), posypeme ich ľubovoľným množstvom škoricového cukru (podľa chuti a kyslosti jabĺk), posekanými orechmi, obyčajným cukrom. Margarín vymiešame s múkou a práškovým cukrom. Z hmoty urobíme posýpku, ktorou posypeme jablká a vložíme na 15 minút do vyhriatej rúry. Upečené jablká podávame ozdobené vanilkovou zmrzlinou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 402
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

403

Podobné recepty:
  • Palacinky s marhuľovým pyré

    Palacinky s marhuľovým pyré

  • Káva Pompadur

    Káva Pompadur

  • Orechovica

    Orechovica