Chalupárske rebierko
2016-04-12- komentárov
- Kategórie: Bravčové mäso , Dusené mäso
- Počet porcií : 2
- Čas prípravy : 10 min.
- Čas varenia : 20 min.
- Celkový čas : 30 min.
Popis
Plátok bravčového mäsa s kosťou po domácky.
Ingrediencie
- 50 g údenej slaniny
- 1 plátok rezeň z bravčového karé (aj s kosťou)
- 200 g zemiakov
- 1 ks cibuľu
- 1 lyžička posekanej petržlenovej vňate
- soľ
- mleté čierne korenie
- alobal
Postup
Krok 1
Na alobal poukladáme plátky slaniny, na ne kolieska zemiakov, kolieska cibule, petržlenovú vňať, posolené a okorenené bravčové rebierko, opäť petržlenovú vňať, kolieska cibule, kolieska zemiakov, plátky slaniny, prípadne trošku bieleho vína.
Krok 2
Všetko dobre zabalíme a pečieme vo vyhriatej rúre 10 minút (prípadne na rozpálenej platni.