Chalupárske rebierko

2016-04-12
  • Počet porcií : 2
  • Čas prípravy : 10 min.
  • Čas varenia : 20 min.
  • Celkový čas : 30 min.

Popis

Plátok bravčového mäsa s kosťou po domácky.

Ingrediencie

  • 50 g údenej slaniny
  • 1 plátok rezeň z bravčového karé (aj s kosťou)
  • 200 g zemiakov
  • 1 ks cibuľu
  • 1 lyžička posekanej petržlenovej vňate
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • alobal

Postup

Krok 1

Na alobal poukladáme plátky slaniny, na ne kolieska zemiakov, kolieska cibule, petržlenovú vňať, posolené a okorenené bravčové rebierko, opäť petržlenovú vňať, kolieska cibule, kolieska zemiakov, plátky slaniny, prípadne trošku bieleho vína.

Krok 2

Všetko dobre zabalíme a pečieme vo vyhriatej rúre 10 minút (prípadne na rozpálenej platni.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1051
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1052

Podobné recepty:
  • Hniezda z mletého mäsa

    Hniezda z mletého mäsa

  • Plnené závitky z hovädzieho mäsa IV

    Plnené závitky z hovädzieho mäsa IV

  • Plnené kapustové a chrenové listy

    Plnené kapustové a chrenové listy

kuk