Plnené chrumkavé jablká

2003-05-23

Ingrediencie

  • 4 jablká, 4 polievkové lyžice rumu, 30 g masla, 100 g ovsených vločiek, 100 g mletých orechov, 50 g hrozienok, 1 vrecúško vanilkového cukru.

Postup

Krok 1

Jablká vydlabeme (lyžicou alebo nožíkom), hrozienka namočíme na 10 minút do rumu, orechy pomelieme. Maslo rozpálime na panvici, orestujeme vločky, pridáme vanilkový cukor a necháme skaramelizovať. Pridáme orechy a na záver hrozienka, pozor na plameň, ktorý vyšlahne z panvice! Po flambovaní jabĺčka plníme hotovou zmesou. Vložíme do rúry a krátko zapečieme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 686
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

687

Podobné recepty:
  • Švajčiarsky guláš

    Švajčiarsky guláš

  • Medová klíčková nátierka

    Medová klíčková nátierka

  • Kapustníky III

    Kapustníky III

kuk