Africká paštéta

2016-07-11
  • Čas varenia : 15 min.
  • Celkový čas : 15 min.

Popis

Jednoduchá paštéta, ktorá na Váš stôl prinesie exotiku. Africká paštéta bude o pár minút hotová.

Ingrediencie

  • 3 lyžica oleja
  • 1 ks cibuľu
  • 4 strúčik cesnaku
  • 3 plátok sekanej
  • 3 lyžica mletej červenej papriky sladkej
  • mletú červenú papriku štipľavú
  • 1 lyžica posekanej pažítky
  • 1 ks pečeňovú paštétu
  • 1 ks malý paradajkový pretlak

Postup

Krok 1

Na rozpálený olej dáme na hrubšie kúsky pokrájanú cibuľu, 2 strúčiky cesnaku a osmažíme do sklovita. Na osobitnej panvici osmažíme sekanú pokrájanú na kocky asi 1x1 cm. Sekanú pridáme k cibuli a cesnaku, pridáme trochu štipľavej papriky, sladkú papriku, pečeňovú paštétu, malú konzervu paradajkového pretlaku a ku koncu 2 strúčiky prelisovaného cesnaku.

Krok 2

Podávame na hriankach alebo s cestovinou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 866
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

867

Podobné recepty:
  • Hrianky odpozerané v Taliansku

    Hrianky odpozerané v Taliansku

  • Zelerová nátierka s jablkom

    Zelerová nátierka s jablkom

  • Kapie plnené nivou a orechmi

    Kapie plnené nivou a orechmi