Zapečené hríbiky so smotanou

2003-10-30

Ingrediencie

  • 750 g menších hríbikov, 1 lyžicu masla, 1 menšiu cibuľu, 1 lyžicu pokrájanej petržlenovej vňate, soľ, 2,5 dl kyslej smotany.

Postup

Krok 1

Misu z varného skla vymastíme maslo, vložíme do nej celé, očistené, hríbiky (väčšie prekrojíme), posolíme, zalejeme smotanou a posypeme petržlenovou vňaťou. Zakryjeme dobre utesnenou pokrievkou a pečieme vo vyhriatej rúre 20 až 30 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 691
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

692

Podobné recepty:
  • Ananásový zákusok

    Ananásový zákusok

  • Maďarský fazuľový guláš

    Maďarský fazuľový guláš

  • Pre krvnú skupinu 0: zelený tanier /šalát, brokolica/

    Pre krvnú skupinu 0: zelený tanier /šalát, brokolica/

kuk