Pikantné ryžové rezance

2003-10-30

Ingrediencie

  • 200 g ryžových rezancov, 200 g kuracích pŕs, 150 g šampiňónov, 1 mrkvu, 1 pór, 1 zeler, chilli, soľ, mleté čierne korenie, sójovú omáčku, mletý zázvor.

Postup

Krok 1

Šampiňóny, mrkvu, pór, zeler a kuracie mäso nakrájame na tenké rezance. Ryžové rezance (hrubší druh) vložíme na 3 minúty do vriacej, už odstavenej vody, ktorú môžeme dochutiť okrem soli aj slepačím alebo zeleninovým bujónom (postup prípravy rezancov je uvedený na obale výrobku). Pokrájané kuracie mäso opražíme na veľmi prudkom ohni, maximálne 5 minút. Pridáme zeleninu, šampiňóny a ešte asi 3 min smažíme. Dochutíme koreninami, z ktorých je veľmi dôležitá sójová omáčka a zázvor. Na záver už len pridáme rezance, premiešame a podávame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 918
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

919

Podobné recepty:
  • Príprava ryby na grilovanie

    Príprava ryby na grilovanie

  • Smotanové jahody

    Smotanové jahody

  • Plnené kuracie stehná

    Plnené kuracie stehná

kuk