Zlepšenie chuti a farby gulášu

2003-10-31

Ingrediencie

  • 2,5 dl červeného vína, 250 g teľacej pečene, 250 g bravčovej obličky, 4 lyžice husacej masti.

Postup

Krok 1

Víno prilejeme do gulášu pred jeho dovarením a varíme asi 10 minút, aby sa alkohol vyparil. Obličku pokrájame na malé kocky a opražíme na husacej masti. Keď je sú kocky z obličky mäkké, pridáme na rovnako veľké kocky pokrájanú teľaciu pečeň a spolu opražíme. Opraženú pečeň a obličky dáme na vrch porcie gulášu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 764
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

765

Podobné recepty:
  • Vývar biely

    Vývar biely

  • Bylinkové taštičky na špargľovom ragú

    Bylinkové taštičky na špargľovom ragú

  • Roláda z mletého mäsa a salámy

    Roláda z mletého mäsa a salámy