Macerát na vysoký krvný tlak

2003-10-31

Ingrediencie

  • 3 chemicky neošetrené citróny, 70 g cesnaku.

Postup

Krok 1

Neošúpané citróny, spolu s cesnakom, pomelieme na mäsovom mlynčeku a v sklenenej nádobe prelejeme dvoma litrami prevarenej, ale ochladenej vody. Necháme macerovať 24 hodín. Občas pomiešame. Obsah nádoby prefiltrujeme cez husté plátno a naplníme fľaše. Užívame tri krát denne po jednej polievkovej lyžice po dobu štyroch týždňov. Užívame po štvortýždňovej prestávke, ďalšie štyri týždne. Macerát je vhodný na znižovanie krvného tlaku a pri predchádzaní ateroskleróze.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 655
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

656

Podobné recepty:
  • Oriešková torta bez múky

    Oriešková torta bez múky

  • Kuracia torta

    Kuracia torta

  • Palacinkové torta III

    Palacinkové torta III

kuk