Guláš z kolena

2003-10-31

Ingrediencie

  • 1 kg vykosteného bravčového kolena, mleté čierne korenie, soľ, mletú červenú papriku, 4 lyžice masti, 1 čerstvú červenú papriku, 2 rajčiny, 300 g cibule, 1 lyžičku hladkej múky, 4 dl vývaru, 20 g kečupu, 4 strúčiky cesnaku, soľ, rascu, majorán

Postup

Krok 1

Na masti speníme pokrájanú cibuľu, poprášime ju múkou, paprikou, osmažíme, zalejeme vývarom, pridáme kečup, prelisovaný cesnak, korenie, rascu a dobre prevaríme. Mäso pokrájame na kocky, osolíme, okoreníme, posypeme paprikou a na oleji osmažíme. Pridáme pokrájané rajčiny, papriku, osmažíme a zalejeme zvlášť pripravenou šťavou. Varíme až mäso zmäkne. Do hotového gulášu pridáme majorán.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 490
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

491

Podobné recepty:
  • Špenátové rezy na studenú misu

    Špenátové rezy na studenú misu

  • Mäso s bazalkou

    Mäso s bazalkou

  • Nákyp s údeným mäsom a makarónmi

    Nákyp s údeným mäsom a makarónmi