Zemiaky pre vegetariánov

2015-09-29

Ingrediencie

  • Zemiaky, slnečnicový alebo olivový olej (najlepšie lisovaný za studena), cesnak, soľ, majoránku, šalviu.

Postup

Krok 1

Kefkou očistené zemiaky v šupke nakrájame na kolieska, poukladáme ich na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme ich v poriadne vyhriatej rúre pri maximálnej teplote, do ružova. V elektrickom mixéri rozmixujeme olej s cesnakom (s takým množstvom, aké znesieme), soľou, majoránkou a šalviou. Upečené zemiaky preložíme do misy a premiešame ich so zálievkou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1910
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1911

Podobné recepty:
  • Zemiakový tatarák

    Zemiakový tatarák

  • Zapekané fazuľové struky II

    Zapekané fazuľové struky II

  • Zeleninová variácia

    Zeleninová variácia