Talianske cestoviny zo Žiaru

2003-11-04

Ingrediencie

  • Cestoviny (špagety, alebo mušličky, mašličky), tri druhy syrov (parmezán, plesňový, tavený syr), 1 dl mlieka, 50 g posekaných orieškov a mandlí, 2 strúčiky cesnaku, soľ.

Postup

Krok 1

Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Do kastrólika dáme mlieko, na malé kúsky pokrájaný syr a na slabom ohni necháme syry roztopiť. Pridáme posekané oriešky a mandle, prelisovaný cesnak a soľ podľa chuti. Uvarené cestoviny prelejeme pripravenou omáčkou. Posypeme parmezánom. K cestovinám podávame červené víno.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1070
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1071

Podobné recepty:
  • Hubový paprikáš s ovsenými vločkami

    Hubový paprikáš s ovsenými vločkami

  • Baklažán plnený paradajkami a feta syrom

    Baklažán plnený paradajkami a feta syrom

  • Kapie plnené nivou a orechmi

    Kapie plnené nivou a orechmi

kuk