Talianske cestoviny zo Žiaru

2003-11-04

Ingrediencie

  • Cestoviny (špagety, alebo mušličky, mašličky), tri druhy syrov (parmezán, plesňový, tavený syr), 1 dl mlieka, 50 g posekaných orieškov a mandlí, 2 strúčiky cesnaku, soľ.

Postup

Krok 1

Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Do kastrólika dáme mlieko, na malé kúsky pokrájaný syr a na slabom ohni necháme syry roztopiť. Pridáme posekané oriešky a mandle, prelisovaný cesnak a soľ podľa chuti. Uvarené cestoviny prelejeme pripravenou omáčkou. Posypeme parmezánom. K cestovinám podávame červené víno.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 915
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

916

Podobné recepty:
  • Pre krvnú skupinu 0: zelený tanier /šalát, brokolica/

    Pre krvnú skupinu 0: zelený tanier /šalát, brokolica/

  • Sójové krokety

    Sójové krokety

  • Tvarohové Okey knedle

    Tvarohové Okey knedle

kuk