Opečené škľabance

2003-11-05

Ingrediencie

  • 600 g zemiakov, soľ, krupicovú múku, tuk na opekanie.

Postup

Krok 1

Očistené surové zemiaky uvaríme v slanej vode. Vodu zlejeme a horúce posypeme krupicovou múkou a premiešame. Prikryté necháme v teple asi 10 minút (na okraji sporáka). Vareškou vypracujeme hladké cesto, lyžicou vykrajujeme škľabance a opekáme ich v horúcom tuku.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 692
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

693

Podobné recepty:
  • Zázvorové jablká (hrušky)

    Zázvorové jablká (hrušky)

  • Gombóce - slivkové knedle

    Gombóce - slivkové knedle

  • Banány vo vínnom ceste

    Banány vo vínnom ceste

kuk