Trio mäso pre párty

2002-08-28

Ingrediencie

  • Na dve porcie potrebujeme 1 bravčovú panenku, 2 rezne bravčového karé (bez kosti), 300 g bravčového stehna, 6 sušených sliviek, rum, pažítku, mätu, petržlenovú vňať, 2 lyžice kremžskej horčice, 2 lyžice worcesterskej omáčky, 2 lyžice medu, 2 strúčiky cesnaku, 6 lyžíc sójovej omáčky, 1 lyžičku sezamových semienok, olivový olej.

Postup

Krok 1

Slivky namočíme na 1 až 2 hodiny do rumu. V panenke urobíme v strede pozdĺžny otvor, do ktorého natlačíme slivky namočené v rume. Do misky dáme olivový olej, pokrájanú pažítku, mätu a petržlenovú vňať. Do marinády vložíme naplnenú panenku a necháme odstáť v chlade minimálne 2 hodiny. Do ďalšej misky dáme kremžskú horčicu, ktorú rozmiešame s worcesterskou omáčkou a olivovým olejom. Do takto pripravenej marinády vložíme rezne z karé a necháme v chlade marinovať minimálne 2 hodiny. Do tretej misky dáme med, sójovú omáčku, nadrobno pokrájaný cesnak, olivový olej a sezamové semienka. Bravčové stehno pokrájame na tenké rezance ktoré v marináde necháme odstáť dve hodiny. Každý druh mäsa opražíme osobitne v horúcom oleji. Pražíme približne 2 minúty z každej strany. Osolíme až na tanieri.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 916
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

917

Podobné recepty:
  • Veľkonočná plnka

    Veľkonočná plnka

  • Parížsky teľací rezeň

    Parížsky teľací rezeň

  • Večera starého mládenca

    Večera starého mládenca

kuk